Willemijn van Holt en Lieke van den Broek in Come From Away

26 april 2021, 15:32 - Redactie
Willemijn van Holt en Lieke van den Broek in Come From Away

Willemijn van Holt en Lieke van den Broek zullen beiden komend seizoen te zien zijn in de Nederlandse versie van Come From Away van producent MediaLane. Willemijn zal de rol van Janice Mosher gaan spelen, Lieke zal te zien zijn als Bonnie Harris.

Willemijn maakte haar professionele debuut al op twaalfjarige leeftijd in de musical Pinokkio van Studio 100. Daarna speelde ze de rol van Louisa in The Sound of Music van V&V Entertainment. Na haar studie was Willemijn te zien in de musical Evita en speelde het seizoen daarna een hoofdrol in de nieuwe Nederlandse musical Haal het doek maar op bij De Graaf & Cornelissen. In de komende tijd zal Willemijn eerst nog te zien zijn in Stayin’ Alive Disco Fever van De Graaf & Cornelissen.

Lieke studeerde in 2008 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. In de zomers van 2013 en 2014 volgde ze opleidingsprogramma’s aan The Manhattan School of Music in New York.

Lieke werkte mee aan toneelvoorstellingen, musicals, kleine theaterproducties, televisieseries, hoorspelen en films. Ze speelt, zingt, spreekt in, schrijft en componeert. In het theater speelde ze o.a. in Op hoop van zegen van Het Toneel Speelt, Otje van Theaterfamilie en Into the Woods en Nine in New York. Haar solovoorstelling Groetjes was te zien op diverse theaterfestivals. Ze speelt de rol van Sonja in Undercover en maakte deel uit van het ensemble van de satirische nieuwsshow Even tot Hier. In 2022 is ze voor het eerst in de bioscoop te zien, in Mascotte van Remy van Heugten.

Come From Away is vanaf 3 november te zien in de Nederlandse theaters. De musical gaat op 18 november in première in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Première
18 november 2021
Dernière
6 juni 2022
Producent
MediaLane
Meer over Come From Away Ander nieuws over Come From Away
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda