West End hoofdrolspelers komen deze zomer naar MusicalCamp

26 april 2021, 18:01 - Redactie
West End hoofdrolspelers komen deze zomer naar MusicalCamp

Komende zomer zal de top van West End les komen geven op MusicalCamp. Elke week komt er een hoofdrolspeler vanuit Londen naar Nederland om een workshop te geven.

"Het is heel bijzonder om deze stap te maken" vertelt Lieke van Loon. "Op MusicalCamp werken we al jaren met de top van de internationale musicalwereld. Dat we nu de stap maken naar enkele hoofdrolspelers uit Londen is wel heel bijzonder".

De eerste naam die naar buiten komt, is Layton Williams. Na een jonge start als kind op West End in de titelrol van Billy Elliot, speelde Layton in tal van voorstellingen. Zo was hij te zien in de hoofdrol in Everybody is talking about Jamie. Daarnaast speelde Layton in West End producties als Kiss Me Kate, Hairspray, Rent en Thriller Live. Tevens was Layton te zien in de film Rocketman.

MusicalCamp is een week lang les krijgen van musical professionals. Zowel kinderen als jongeren en volwassenen verdiepen zich een week lang in de verschillende musical disciplines. Een combinatie van musicallessen en vakantie vieren. Er zijn lessen op elk niveau. Zo kunnen zowel beginners als gevorderden zich echt ontwikkelen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda