Annefleur van den Berg toegevoegd aan cast Diana & Zonen

26 april 2021, 12:46 - Redactie
Annefleur van den Berg toegevoegd aan cast Diana & Zonen

Ook Annefleur van den Berg zal gaan spelen in Diana & Zonen. Annefleur maakt deel uit van het ensemble, is cover Meghan en Counter girl. Daarmee is bijna de volledige cast aangekondigd, alleen wie de rol van Meghan zal gaan spelen moet nog worden bekendgemaakt.

Annefleur behaalde haar HAVO aan de HAVO voor Muziek en Dans aan Codarts Conservatorium Rotterdam, waar zij ook de vooropleiding Muziektheater volgde.

Hierna is Annefleur naar de Frank Sanders Akademie in Amsterdam gegaan. In haar stage jaar speelde zij in de musical Sneeuwwitje van Van Hoorne Entertainment. Na haar afstuderen mocht ze de rol van Rizzo op zich nemen in de musical Grease, speelde ze in The Lion King, in Mamma Mia als Ellie en was speelde een seizoen de rol van Puck in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Diana & Zonen schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle. Diana & Zonen zal in september in première gaan in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Amélie de Musical
Datum: 21-10-2021
Tijd: 20:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda