West End productie van Cats ook in Breda en Groningen te zien

13 juli 2018, 20:06 - Redactie
West End productie van Cats ook in Breda en Groningen te zien

De vraag naar kaarten voor de musical Cats is zo groot dat deze beroemde musical, naast Amsterdam en Rotterdam, in 2019 ook te zien zal zijn in Breda en Groningen.

De Londense West End productie zou aanvankelijk slechts vijf weken exclusief in het RAI Theater en Nieuwe Luxor Theater te zien zijn. Nu de belangstelling echter alle verwachtingen overtreft, zullen de voltallige Engelse kattencast en crew ook naar het zuiden en het noorden van Nederland afreizen.

Producent Frank van Paridon van Proud to Present, die Cats samen met de Vlaamse producente Veerle Hoppenbrouwers (Arrano) naar Nederland haalt, is aangenaam verrast door het grote succes. "Toen we zagen dat de kaartverkoop voor de voorstellingen in Amsterdam en Rotterdam zo snel ging en we ook een aantal aanvragen uit het andere delen van het land kregen, zijn we in overleg gegaan met Londen om de tour met twee weken uit te breiden. Doordat de Europese tournee vrijwel rond was, kon dat niet aansluitend aan Rotterdam maar pas rond de Paasdagen. Het Chassé Theater Breda en MartiniPlaza in Groningen hebben snel geschakeld en kunnen nu voor de allereerste keer de Engelstalige CATS aan hun bezoekers voorschotelen."

De Groningers kunnen van de katten genieten van 9 tot en met 14 april en de bezoekers in Breda van 17 tot en met 22 april (tweede Paasdag).

Première
20 december 2018
Dernière
18 december 2022
Meer over Cats (2018) Ander nieuws over Cats (2018)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda