Wesley Florijn kruipt in de rol van prins in De Kleine Zeemeermin De Musical

8 mei 2024, 15:21 - Redactie
Wesley Florijn kruipt in de rol van prins in De Kleine Zeemeermin De Musical
Foto: Vincent Schiphorst

Vanaf augustus 2024 betovert Van Hoorne Studios het publiek traditiegetrouw met een sprookjesmusical, wat dit jaar De Kleine Zeemeermin De Musical zal zijn. Na de aankondiging dat Sita Vermeulen en Natascha Molly afwisselend de rol van Kleine Zeemeermin zullen spelen, kondigt de producent nu met trots aan dat de getalenteerde musicalacteur Wesley Florijn de rol van prins zal vertolken.

Afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, richting musicaltheater, heeft Wesley een indrukwekkend repertoire opgebouwd, van grote producties tot kleine voorstellingen. Zo was Wesley te zien in onder andere The Sound of Music van Stage Entertainment en de musical De Tocht, welke afgelopen maand tijdens het Musical Awards Gala de publieksprijs voor Beste Musical won. Ook het brengen van familievoorstellingen zijn Wesley niet vreemd. Hij was eerder te zien in Peppa Pig Live van Van Hoorne Studios, in Willem Junior van STENT Producties, maar ook in de Efteling parkshows Pinokkio, Sprookjessprokkelaar en Jokie en Jet.

In De Kleine Zeemeermin De Musical zal Wesley Florijn de rol van de prins op zich nemen, een rol die het hart van menig theaterbezoeker zal veroveren. Samen met Sita Vermeulen en Natascha Molly als de betoverende Kleine Zeemeermin, neemt Wesley het publiek mee op een betoverende reis tussen land en zee.

De Kleine Zeemeermin De Musical zal vanaf augustus te zien zijn in theaters door heel het land. De première zal plaatsvinden op zondag 8 september in de Goudse Schouwburg. De kaartverkoop voor de voorstelling start over enkele weken.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda