Johnny Logan en Baby Lasagna ook bij Het Grote Songfestivalfeest

8 mei 2024, 12:02 - Redactie
Johnny Logan en Baby Lasagna ook bij Het Grote Songfestivalfeest

Het Grote Songfestivalfeest op 12 december 2024 in de Ziggo Dome Amsterdam belooft nu al een gedenkwaardig songfestivalfeest te worden. Nadat eerder bekend is geworden dat de Finse zanger Käärijä van de partij is, heeft ook Baby Lasagna toegezegd te komen. De Kroatische deelnemer van dit jaar staat nog altijd op 1 bij de bookmakers om het festival te winnen. Ook Mister Songfestival Johnny Logan ontbreekt komende editie niet.

Door de twee grootste publieksfavorieten, Baby Lasagna en Käärijä, naar het Grote Songfestivalfeest te halen, laat de organisatie zien dat de ambities dit jaar hoog liggen. ‘Het wordt een groot spektakel,’ laat de producent weten. ‘Käärijä eindigde voor Finland vorig jaar als tweede en Baby Lasagna staat voor Kroatië al vanaf het begin bij de bookmakers in de top 3 voor de overwinning. We zijn enorm blij dat ze beiden hebben toegezegd om op 12 december in Ziggo Dome op te treden. Gelukkig heeft ook Johnny Logan, die gisteren tijdens de eerste halve finale in Malmö live optrad, beloofd om er weer bij te zijn. Hij mag als Mister Songfestival niet ontbreken.’

Het Grote Songfestivalfeest, dat op 12 december 2024 plaatsvindt, wordt door Edsilia Rombley en Cornald Maas gepresenteerd.

Vanavond 8 mei (20:25 uur) en vrijdagavond 10 mei (22:43 uur) zendt AVROTROS op NPO3 de registratie van het Grote Songfestivalfeest 2023 uit.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda