Walter Baele complementeert cast van Doornroosje, de sprookjesmusical

23 juni 2017, 11:58 - Redactie
Walter Baele complementeert cast van Doornroosje, de sprookjesmusical

Productiehuis Deep Bridge voegt twee nieuwe namen toe aan de cast van sprookjesmusical Doornroosje. Walter Baele zal de rol van koning gaan spelen en Liv Van Aelst zal zijn koningin worden. Eerder werd al bekend dat Tinne Oltmans en Thomas Van Goethem de rollen van prins en prinses zullen gaan vertolken.

Walter Baele raakte bij het grote publiek bekend door Samson en Gert en de minireeks Wij van België, waar hij Filip – toen nog prins, nu koning – speelde. Behalve op televisie verdiende Walter Baele zijn sporen ook in musicals. Hij was te zien in Spamalot, Robin Hood en in Kuifje. Hij leende ook zijn stem aan animatiefilms zoals Shrek, The Incredibles en Madagascar. "Ik speelde de koning van België, nu speel ik de koning van Doornroosje. Dat voelt als thuiskomen."

Liv Van Aelst speelde mee in heel wat bekende theaterproducties en was ook op televisie te zien in onder andere Spoed, Sara en Familie. Ze werd derde in Op zoek naar Maria, en was te horen in films als Rio 2, Paddington en Alvin & The Chipmunks 4. Als backing vocal toerde ze de wereld rond met Deep Purple en The Scorpions.

Met Walter Baele en Liv Van Aelst is de cast van Doornroosje, de sprookjesmusical volledig. In februari 2018 gaat Doornroosje in première. De voorstellingen zullen plaatsvinden in Theater Elckerlyc in Antwerpen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda