Uitgezonderd. brengt in januari het theaterstuk Assisen

23 juni 2017, 14:07 - Redactie
Uitgezonderd. brengt in januari het theaterstuk Assisen

In januari 2018 brengt Uitgezonderd. het theaterstuk Assisen, in regie van Frank Van Laecke naar Theater Elckerlyc in Antwerpen. Met het concept, een assisenzaak op de planken, waagt Uitgezonderd. zich aan een spraakmakende voorstelling voor Vlaanderen. Het publiek speelt hierin een cruciale rol als dames en heren van de jury.

TV-icoon Francesca Vanthielen neemt de rol van procureur op zich, Carry Goossens, Kürt Rogiers, Kadèr Gurbuz, Manou Kersting, Bert Verbeke, Peter Thyssen, Mira Delbaen en Frans Maas maken de cast compleet. Assisen is vanaf 18 januari tot en met 11 februari 2018 te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen. De regie is in handen van Frank Van Laecke.

"Elke geruchtmakende assisenzaak haalt steeds uitgebreid het nieuws. De getuigen die aan bod komen en vooral de pleidooien van de advocaten en het Openbaar Ministerie worden met argusogen gevolgd. Uiteindelijk wacht iedereen in spanning op het oordeel van de jury en de strafmaat van de Voorzitter", vertelt producent Bob Jennes.

"Al deze elementen brengen wij nauwgezet naar het theater zodat het publiek als het ware een echte assisenzaak voorgeschoteld krijgt. Alleen de jury bevindt zich niet op het podium. Die zit in de zaal en wordt gevormd door het publiek. Zij oordelen uiteindelijk over schuld of onschuld en op basis hiervan wordt de voorstelling verder gezet"

Assisen is te zien vanaf donderdag 18 januari in Theater Elckerlyc.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda