Kanshebbers Zapp Theaterprijs 2017 bekend

23 juni 2017, 09:48 - Redactie
Kanshebbers Zapp Theaterprijs 2017 bekend

Door het hele land hebben kinderen de afgelopen maanden gestemd op hun favoriete theatervoorstelling. De vijf voorstellingen die gemiddeld het beste beoordeeld zijn, maken kans op de Zapp Theaterprijs 2017.

Welke van deze voorstellingen het beste is, wordt bepaald door een kinderjury bestaande uit acht kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Zij maken de uiteindelijke winnaar op zaterdag 9 september samen met Zappers Klaas van Kruistum en Saskia Weerstand bekend in het programma Zapp Live.

De genomineerden voor de Zapp Theaterprijs 2017 zijn:

  • De GVR (Ila van der Pouw)
  • Joris & De Drakentemmers (Het Laagland)
  • KLUCHT (BonteHond)
  • Liefde (Maas theater en dans)
  • Snorro (Theater Rotterdam, voorheen Ro Theater)
  • Over de Zapp Theaterprijs

De Zapp Theaterprijs is dé publieksprijs voor jeugdtheater. Op zapptheaterprijs.nl stemmen kinderen op hun favoriete voorstelling, waarna de kinderjury uit de best beoordeelde voorstellingen de winnaar kiest. Om tot dit oordeel te komen bekijkt de kinderjury gedurende het jaar zoveel mogelijk deelnemende voorstellingen.

De vijf genomineerde voorstellingen zijn afkomstig uit het theaterseizoen van 2016/2017. Met de Zapp Theaterprijs genereren de publieke kinderzender en de stichting samen extra aandacht voor jeugdtheater en steunen op die manier het bezoek aan jeugdvoorstellingen.

Afgelopen tijd werden 2 gezelschappen verrast met het nieuws dat ze genomineerd zijn. Benieuwd naar hun reactie? Bekijk hieronder de video's van het Ro Theater en van Maas theater en dans.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda