Voorstelling We’re gonna be all right – een date met Stephen Sondheim volgende maand in Leiden

14 oktober 2021, 09:42 - Redactie
Voorstelling We’re gonna be all right – een date met Stephen Sondheim volgende maand in Leiden

Op zaterdag 13 november staan Anne Aerts & Guido Gottenbos in het Imperium Theater in Leiden met de voorstelling We're gonna be all right - een date met Stephen Sondheim.

Een Engelstalige muziektheatervoorstelling bestaande uit de prachtige en sprekende liederen van de componist Stephen Sondheim (bekend van o.a. Into the Woods & Sweeney Todd). In de voorstelling word je meegenomen op een blind date. Je ziet alle spanningen & gedachtes die hierbij komen kijken. Wat deed hij vroeger? Wie is zij eigenlijk? Alles wat we met elkaar durven te bespreken. Alles wat zich in ons hoofd afspeelt.

Anne (afgestudeerd aan Codarts Muziektheater) & Guido (afgestudeerd aan Fontys Muziektheater) kennen elkaar van de opleiding Musical Theatre aan The Royal Academy of Music in Londen. Al snel ontstond de wens om samen een voorstelling te maken met muziek van hun favoriete componist.

Nu de theaters weer open zijn is het moment daar om deze aangrijpende voorstelling te tonen. Zij worden begeleid door Florian van der Reijden aan de piano. Er zal om 15:00 uur een matineevoorstelling worden gespeeld en om 20:15 uur een avondvoorstelling.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda