Perspresentatie van ONE de Musical

13 oktober 2021, 20:12 - Redactie
Perspresentatie van ONE de Musical

De cast van de nieuwe musical ONE kwam vandaag voor de eerste keer bijeen om te beginnen met het repetitieproces. De dag begon vanmorgen met beschuit met muisjes vanwege het feit dat het om een volledig nieuwe musical gaat.

ONE is in de basis een verhaal over volmaakte liefde en speelt zich af in de setting van het oude Egypte. Mira is de dochter van koning Cheops, die tevens naamgever is van de wereldberoemde piramide. Zij valt als een blok voor de charmes van Amon, een arbeider die bouwt aan de creatie van dit iconische bouwwerk.

Na de introductie was er een sneak peek van het theater dat momenteel een grote verbouwing ondergaat en waar het decor wordt opgebouwd. Het theater is het eerste ledboxtheater ter wereld, grote schermen bevinden zich aan de zijkanten naast de tribunes maar ook aan het plafond. In totaal 450m2 aan ledpanelen. Een impressie van hoe het theater straks uit zal gaan zien bekijk je hier.

Ook is er een skybox toegevoegd aan de zaal die de Koningskamer wordt genoemd en plaats zal bieden aan 14 personen. Deze skybox krijgt een eigen bar. In totaal kunnen er straks 800 mensen in de zaal. Het was helaas nog niet toegestaan om foto's te maken van de zaal. Daarnaast was er een sneak peek van enkele kostuums, deze zie je ook hieronder.

In ONE de Musical spelen Nieke Latten, Soy Kroon, Edwin Jonker, Peter Lusse en Jasper Kerkhof de hoofdrollen. ONE de Musical gaat op zondag 28 november in Studio’s Aalsmeer in première.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda