Extra shows The Bodyguard, the musical dinner show in Antwerpen

14 oktober 2021, 10:37 - Redactie
Extra shows The Bodyguard, the musical dinner show in Antwerpen
Foto: Shendy Stroop

Music Hall heeft aangekondigd dat er extra shows van The Bodyguard, the musical dinner show in de verkoop zijn gegaan. De extra shows zullen plaats vinden op 27, 28, 29, 30 en 31 oktober.

The Bodyguard, the musical dinner show ging op woensdag 29 september in première in Studio Zuid (vernieuwde Zuiderkroon) Antwerpen. De openingsproductie van Studio Zuid wordt aangeboden als dinner show, waardoor het publiek niet enkel kan genieten van drama, hits als I Will Always Love You, I Have Nothing, Queen of the Night en Run To You, maar ook van een diner voorafgaand aan de show, van de hand van sterrenchef Dominique Persoone.

April Darby speelt in de show de rol van Rachel Marron, Erik Goossens is te zien zijn als Frank Farmer, Karoline Kamosi speelt de rol van Nicki Marron, Kristof Verhassel speelt de stalker en David Cantens is te zien zijn als collega-bodyguard Ray Court.

Aanvankelijk zou Music Hall The Bodyguard in november afgelopen jaar als musical brengen in de Zuiderkroon in Antwerpen maar dit kon door corona niet doorgaan. Later besloot de producent om de musical te gaan brengen als dinner show.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda