Volledige cast Stayin’ Alive Disco Fever aangekondigd

23 september 2022, 09:16 - Redactie
Volledige cast Stayin’ Alive Disco Fever aangekondigd

Na de grote musicalproducties The Prom en Les Misérables brengt De Graaf en Cornelissen Entertainment de disco en dance fever naar de Nederlandse theaters met een reeks zomerconcerten onder de titel Stayin’ Alive Disco Fever.

Duidelijk was al dat Esmée Dekker, Martijn Vogel en Ferry Doedens deel uit zouden maken van de cast. Nu is aangekondigd door de producent dat ook Linda Verstraten, Nigel Brown en Judith van der Wijst te zien zullen zijn in de show.

“Het wordt een concert waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten en uit volle borst zal meezingen met de grootste hits uit dance-musicals en disco-classics als ‘I Will Survive’, ‘Night Fever’,‘Hopelessly Devoted To You’, ‘You’re The One That I Want’, ‘Daddy Cool’, ‘Staying Alive’ en ‘It’s Raining Men’. Deze ijzersterke klassiekers zullen voor bijna iedereen een stuk herkenning opleveren”, aldus creatief producent Hans Cornelissen.

De live-band staat onder leiding van Billy Maluw, regie en staging door Martin Michel. Stayin’ Alive Disco Fever is in mei en juni 2023 in heel Nederland te zien.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda