Landelijke zoektocht naar het glazen muiltje van Assepoester

23 september 2022, 13:53 - Redactie
Landelijke zoektocht naar het glazen muiltje van Assepoester

De nieuwe familievoorstelling van Van Hoorne Entertainment, Assepoester De Musical is nu zien in het theater. Om alle bezoekers een magische voorstelling te kunnen geven is het welbekende glazen muiltje nodig, alleen is deze zoekgeraakt. Daarom starten theaters in samenwerking met de producent in de week van 26 september t/m 2 oktober een landelijke zoektocht naar het glazen muiltje.

De zoekactie zal plaatsvinden in de week voorafgaand aan de première, die plaats zal vinden op 2 oktober 2022. Vanaf 26 oktober zullen alle deelnemende theaters de zoektocht naar het glazenmuiltje starten. Wellicht is deze in de buurt van een theater te vinden, maar dit kan ook op een andere plek in de omgeving zijn. Wie als eerste het glazen muiltje vindt en deze naar het theater brengt, wint het Glazen muiltjes VIP pakket met leuke extra's en een backstage tour met meet & greet.

Meer dan 80 theaters doen mee aan deze winactie. Zo zal het in de actieweek door het hele land mogelijk zijn om mee te doen en kans te maken op een kijkje achter de schermen bij deze theaterproducent.

Assepoester De Musical is tot en met 11 juni 2023 te zien in het theater.

Première
2 oktober 2022
Dernière
11 juni 2023
Producent
Van Hoorne Studios
Meer over Assepoester (2022)Ander nieuws over Assepoester (2022)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda