Ferry Doedens in Rocky Horror Show en Stayin’ Alive Disco Fever

23 juli 2022, 08:35 - Redactie
Ferry Doedens in Rocky Horror Show en Stayin’ Alive Disco Fever
Foto: Filisa Alma

Een blessure bij Yoran de Bont maakt dat hij komende week niet mee kan spelen in de Rocky Horror Show in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Producent De Graaf en Cornelissen Entertainment heeft Ferry Doedens gevraagd om hem op deze korte termijn te vervangen.

"Nadat we hoorden dat Yoran geblesseerd is en voorlopig niet kan spelen, kwam ik met het idee om Ferry Doedens te bellen," laat producent Hans Cornelissen weten. "Ferry heeft ruime musicalervaring en heeft het juiste lichaam voor de rol van Rocky. Met hulp van de cast heeft hij zich deze rol in zeer korte tijd eigen gemaakt. Een heel knappe prestatie. Het grappige is dat ik Ferry een paar dagen geleden ook heb gevraagd voor de theatershow Stayin’ Alive Disco Fever die in mei en juni 2023 langs de theaters tourt. Een swingend theaterconcert met megahits uit Saturday Night Fever en de beste disco klassiekers. Met een live band en zes zangers onder ook wie Esmée Dekker en Martijn Vogel. Maar eerst rocken in het DeLaMar de laatste week van juli".

"Mijn manager en ik hadden afgelopen week een vrijblijvend gesprek met Hans Cornelissen waarin hij aangaf wellicht een rol voor mij weggelegd te zien in Stayin’ Alive Disco Fever. Daar was ik super blij mee. Maar toen dit belletje van Hans kwam om de rol van Yoran over te nemen en met deze geweldige cast te werken in een productie die met twee Musical Awards is onderscheiden, twijfelde ik geen moment. Ik hou wel van een uitdaging!" laat Ferry Doedens weten.

Rocky Horror Show speelt alleen nog tot en met 31 juli. De hoofdrollen in de krankzinnige en pikante cultshow zijn voor o.a. Sven Ratzke, Esmée Dekker, Ellen Pieters, Samir Hassan, Raymond Kurvers en nu dus ook Ferry Doedens. Abel Leemans heeft de rol van Barry Beijer overgenomen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda