Volgend jaar het Sprookjesconcert in de Lotto Arena in Antwerpen

16 juni 2017, 08:26 - Redactie
Volgend jaar het Sprookjesconcert in de Lotto Arena in Antwerpen

De samenwerking tussen producenten Van Hoorne Entertainment en Deep Bridge rond de sprookjesmusicals resulteert ook in een nieuw concept voor Vlaanderen: Het Sprookjesconcert. Assepoester, Roodkapje, Doornroosje, Sneeuwwitje én Rapunzel komen voor het eerst samen voor een muzikaal avontuur.

De Lotto Arena wordt op de eerste zaterdag van de Paasvakantie omgetoverd tot een sprookjeswereld, waarin kinderen worden behandeld als echte prinsen en prinsessen. Het festijn bevat alle ingrediënten voor een fabelachtige dag voor het hele gezin!

‘Er was eens…’ zal een jaarlijks terugkerend evenement gaan worden. Voor velen zal dit het eerste bezoek zijn aan een grote concert-arena en zodoende halen de producenten dan ook alles uit die kast om die eerste ervaring onvergetelijk te maken. Een uur voor aanvang kunnen bezoekers al terecht op het Sprookjesplein, waar ze worden ontvangen door lakeien, begroet door verschillende karakters uit de sprookjeswereld en vermaakt met verschillende activiteiten.

Tijdens het concert maken de bezoekers kennis met de sprookjesprinsessen die met een toch wel bijzonder probleem worden geconfronteerd: waar zijn immers al die prinsen en jonkmannen? Het verhaal wordt ondersteund door vrolijke liedjes, raadsels en opdrachten waarbij de kinderen een belangrijke rol spelen.

Wie de rollen zullen vertolken wordt later bekendgemaakt. Sébastien de Smet schrijft het scenario, Lulu Aertgeerts tekent voor de regie en Bart van Oost tekent voor choreografie en het ensemble. Na het concert kan iedereen weer terecht op het Sprookjesplein, om met de sterren op de foto te gaan en handtekeningen te scoren. Voor de kinderen is het een levend sprookje, vol nieuwe indrukken en verrassingen.

Het Sprookjesconcert zal plaatsvinden op 31 maart 2018 in de Lotto Arena.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda