Benefietvoorstelling van zomerkomedie Geen paniek! voor LINDA.foundation

schedule16 juni 2017, 11:38 - Redactie
Benefietvoorstelling van zomerkomedie Geen paniek! voor LINDA.foundation

Op dinsdag 11 juli organiseert Tjitske Reidinga samen met het DeLaMar Theater een benefietvoorstelling van de nieuwe zomerkomedie Geen paniek!. De volledige opbrengst wordt die avond gedoneerd aan de LINDA.foundation.

"Ik vind het geweldig om samen met het DeLaMar Theater zoveel geld voor de LINDA.foundation op te kunnen halen. Bij Bedscènes 3 jaar geleden hadden we een uitverkochte zaal en daar gaan we nu natuurlijk weer voor! Geen paniek! is echt een van de allerleukste komedies allertijden, dus dat moet goedkomen." aldus Tjitske Reidinga.

"Wat ontzettend lief weer van mijn vriendin Tjitske Reidinga en het DeLaMar Theater om na het grote succes van de benefietavond in 2014 wederom een speciale avond te organiseren met de nieuwe, hilarische voorstelling Geen paniek! voor de LINDA.foundation. Ik hoop dat de zaal afgeladen vol zit. Neem vooral je vriendinnen, je man of je collega’s mee. Wij zorgen voor een leuke verrassing om mee naar huis te nemen. En de opbrengst komt, zonder dat er ook maar één cent vanaf gaat, terecht bij kinderen in Nederland die in armoede opgroeien." zo geeft Linda de Mol aan.

Geen Paniek! is een komedie over een klucht; een toneelslapstick over een groep acteurs en hun leven voor én achter de schermen. De cast bestaat uit onder andere Tjitske Reidinga, Peter Blok, Guy Clemens, Wendell Jaspers en Dick van den Toorn.

Première
25 juni 2017
Dernière
10 september 2017
Meer nieuws over Geen Paniek!
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda