Cast gepresenteerd van musical 40-45 van Studio 100

15 juni 2017, 20:17 - Redactie
Cast gepresenteerd van musical 40-45 van Studio 100

Studio 100 heeft de cast voorgesteld voor het groots opgezette muzikaal totaalspektakel 40-45. De cast wordt aangevoerd door Jonas Van Geel en Jelle Cleymans. Verrassend is dat er voor de andere rollen niet 1 maar 2 acteurs werden gecast. Zo beschikt 40-45 dus over 2 evenwaardige casts, een blauwe en groene cast.

Blauwe Cast
Louis: Jonas Van Geel
Staf :Jelle Cleymans
Emiel: Peter Van de Velde
Anna: Marleen Merckx
Sarah: Clara Cleymans
Leon :Jo de Meyere

Groene Cast
Louis: Jonas Van Geel
Staf: Jelle Cleymans
Emiel: Lucas Van den Eynde
Anna: Ann Tuts
Sarah: Nathalie Meskens
Leon: Herbert Flack

Bezieler Gert Verhulst en regisseur Frank Van Laecke zijn erg enthousiast over de groep acteurs die ze samen konden brengen voor deze megaproductie.

"Ik durf wel stellen dat we erin geslaagd zijn om een bijzonder sterke cast bij elkaar te brengen. Naast enkele grote kleppers zitten er ook een paar verrassende namen bij. Om het verhaal van 40-45 geloofwaardig te kunnen brengen moet je op zoek gaan naar sterke persoonlijkheden en ik denk dat we de juiste acteurs gevonden hebben. We leggen de lat voor 40-45 zeer hoog. Voor alle elementen van deze megaproductie willen we het beste. Met deze hoofdcast zijn we in ieder geval in staat om het hoge niveau dat we vooropgesteld hebben te kunnen halen." aldus Frank van Laecke.

Gert Verhulst: "Met Will Tura, Steve Willaert, Frank van Laecke en Allard Blom hebben we een absoluut creatief topteam voor 40-45. Vandaag ben ik heel fier dat we daar ook een topcast aan toe kunnen voegen. Deze talentvolle ploeg zal zorgen voor een unieke en spectaculaire theaterbeleving voor elke bezoeker, dat weet ik zeker!"

De ticketverkoop loopt intussen heel goed want vandaag zijn er reeds 15.000 tickets verkocht. De première van 40-45 zal plaats gaan vinden op zondag 7 oktober 2018.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda