Vlaamse versie Assepoester gaat eind dit jaar opnieuw touren

29 april 2019, 16:34 - Redactie
Vlaamse versie Assepoester gaat eind dit jaar opnieuw touren

Op zondag speelde de cast van Assepoester de voorlopig laatste voorstelling van deze familiemusical. De voorlopig laatste. Want vanaf 13 oktober gaat Assepoester op reis door het héle land. Van midden oktober tot einde december houdt de koets van Assepoester halt in Turnhout, Leopoldsburg, Alsemberg, Roeselare, Sint-Truiden, Leuven, Puurs, Heist-op-den-Berg, Ninove, Bornem en Kortrijk.

Op 11 november komt Assepoester ook nog één keer terug naar Antwerpen, afgesloten wordt dan in het Plopsa Theater in De Panne.

Na Doornroosje vorig jaar, is Assepoester de tweede familiemusical van Deep Bridge. Elk jaar brengt Deep Bridge herkenbare sprookjes naar theater. De voorstellingen, steeds gespeeld door een volledig Vlaamse cast in kleurrijke droomkostuums, zijn doorspekt met humor en de aanstekelijke liedjes. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. De jonge bezoekers worden uitgenodigd om verkleed naar het theater te komen en na de show mag iedereen in het decor op de foto met de cast.

De ticketverkoop voor de reisvoorstellingen start midden mei, voor het Plopsa Theater kunnen nu al kaarten worden gekocht.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Hospita
Locatie: DeLaMar
Datum: 04-12-2023
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda