Cast Vlaamse versie Aladdin neemt castalbum op

29 april 2019, 15:32 - Redactie
Cast Vlaamse versie Aladdin neemt castalbum op

Regisseur Jaak Lema is volop aan het repeteren met de cast van Aladdin. Speciaal voor deze musical schreef Sam Verhoeven alle liedjes die tijdens de voorstelling gebracht worden door cast en ensemble. Afgelopen week dook hij met een orkest, de voltallige cast en ensemble de opnamestudio Record Office in om een full CD op te nemen.

Voor het publiek wordt het wachten tot de première op 18 mei om de musical te kunnen beleven. Het castalbum is beschikbaar in elk theater waar de voorstelling speelt. Midden juni zal deze ook te verkrijgen zijn via iTunes en Spotify.

Gio Kemper speelt de hoofdrol, de rol van Jasmine zal worden vertolkt door Ianthe Tavernier. De rol van de Geest zal worden gespeeld door Kobe van Herwegen en Ann Van den Broeck zal de rol van de slechterik op zich nemen. Marc Lauwrys zal te zien zijn als Sultan en Goele De Raedt als Maryam, de moeder van Aladdin.

Aladdin gaat in première op 17 mei in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Daarna voorstellingen in Gent (Capitole) en Hasselt (Ethias Theater).

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda