Familiemusical Assepoester in december naar Plopsa Theater in De Panne

9 april 2019, 14:27 - Redactie
Familiemusical Assepoester in december naar Plopsa Theater in De Panne

Op 10 april gaat in Theater Elckerlyc in Antwerpen de familiemusical Assepoester in première. Na Antwerpen verhuist de voorstelling naar Capitole Gent en Ethias Theater Hasselt. Maar daar eindigt het nog niet, in de kerstvakantie zal de voorstelling namelijk naar het Plopsa Theater in De Panne verhuizen.

Na Doornroosje vorig jaar, is Assepoester de tweede familiemusical van Deep Bridge. Elk jaar brengt Deep Bridge herkenbare sprookjes naar theater. De voorstellingen, steeds gespeeld door een volledig Vlaamse cast in kleurrijke droomkostuums, zijn doorspekt met humor en de aanstekelijke liedjes. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. De jonge bezoekers worden uitgenodigd om verkleed naar het theater te komen en na de show mag iedereen in het decor op de foto met de cast.

Tijdens de kerstvakantie transformeert Plopsaland tot een magisch winterlandschap met wel honderden kerstbomen, kleurrijke kerstballen en duizend-en-één betoverende lichtjes. Op 26 en 27 december zorgt Assepoester voor een beetje extra magie.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda