Martijn Vogel toegevoegd aan cast van Hello Dolly!

9 april 2019, 16:32 - Redactie
Martijn Vogel toegevoegd aan cast van Hello Dolly!
Foto: Martin Sweers

Martijn Vogel is toegevoegd aan de cast van Hello Dolly!. Recent werd nog aangekondigd dat naast Simone Kleinsma ook Paul de Leeuw, Freek Bartels en Marjolijn Touw te zien zullen zijn in de musical. Martijn zal in Hello Dolly! de rol van Barnaby gaan spelen.

Martijn behaalde het diploma van de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam richting Muziektheater. Hij studeerde vervolgens aan de Theaterschool in Amsterdam en studeerde in 2016 aan de Stella Adler Studio of Acting in New York. Hij was als 11-jarige jongen al te zien als Kurt in The Sound of Music van Joop van den Ende theaterproducties en als Sproet in Pietje Bell de musical van Ruud de Graaf producties.

Later speelde Martijn In Spring Awakening van M-lab/Stage Entertainment speelde Martijn de rol van Ernst. Hij was cover Boq in Wicked van Stage Entertainment. Tijdens deze run werd Martijn gecast voor de rol van Botje in The Little Mermaid van Stage Entertainment. Hij nam aansluitend de rol van Joe Pesci op zich in Jersey Boys en speelde regelmatig de hoofdrol van Frankie Valli.

In seizoen 2014/2015 speelde hij de rol van Rolf in The Sound of Music, gevolgd door Doody in Grease in 2015/2016. Afgelopen seizoen was Martijn te zien in Was Getekend, Annie M.G. Schmidt en dit seizoen vertolkte Martijn de rol van de zoon Pugsley Addams in The Addams Family de musical.

Hello Dolly! gaat op 8 maart in première in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda