Verlenging van 14 de musical tot aan de zomer van 2024

13 december 2023, 10:58 - Redactie
Verlenging van 14 de musical tot aan de zomer van 2024
Foto: Deen van Meer

14 de musical blijft scoren bij het publiek en wordt daarom wederom verlengd. Tot en met 6 juli 2024 is de voorstelling, die een musical award voor beste nieuwe Nederlandse productie ontving, exclusief te zien in het AFAS Theater in Leusden. Recent werd nog in Leusden de 200.000e bezoeker welkom geheten.

Herman Zondag, directeur van het AFAS Theater: “Of we echt wisten waaraan we begonnen toen we Out of Office Productions vroegen een musical speciaal voor ons theater te ontwikkelen, is misschien nog de vraag. Maar we zijn supertrots op het succes van deze eerste productie in ons eigen AFAS Theater. Met 200.000 bezoekers zijn we nog lang niet uitgespeeld dus we hebben alle vertrouwen in deze nieuwe verlenging tot aan 6 juli 2024. We merken elke avond dat het publiek verrast is door de unieke en vernieuwende wijze waarop het bijzondere verhaal van Johan Cruijff is verwerkt tot musical. Of je nu voetballiefhebber bent, Johan Cruijff nog hebt zien spelen, of juist komt voor de theaterbeleving, je komt ogen en oren tekort.”

Producent Wolter Lommerde: “Deze verlenging is ook het succes van de bijzondere samenwerking die we hebben met de AFAS Software. Zij stonden niet alleen aan het begin van dit idee en het prachtige theater. Maar ze helpen ons ook nog steeds volop om verder te bouwen aan het succes van 14. Met hun eigen opvatting van gastvrijheid en een totaal verzorgde avond uit, hebben zij in de afgelopen jaren een unieke positie opgebouwd in het Nederlandse theaterlandschap. Ons succes is zeker ook een gedeeld succes met AFAS, een fantastisch partnership dat veel belooft voor de toekomst.”

Première
25 september 2021
Dernière
6 juli 2024
Producent
Out of Office Productions
Meer over 14 de musical Ander nieuws over 14 de musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda