Mees Kees Op Kamp sluit groots af in Pathé Ede

14 december 2023, 10:16 - Redactie
Mees Kees Op Kamp sluit groots af in Pathé Ede
Foto: Annemieke van der Togt en Roy Beusker

Deze week is het exact 10 jaar geleden dat de succesvolle bioscoopfilm Mees Kees Op Kamp in première ging. En precies, tien jaar later start de tournee voor de gelijknamige musical die door het hele land te zien zal zijn. Vandaag maakt producent STENT Producties bekend dat er wegens succes extra voorstellingen zijn bijgeboekt in het ExpoTheater van Pathé Ede.

De musical Mees Kees Op Kamp zal vanaf aankomend weekend de grote tournee van meer dan 100 voorstellingen aftrappen in het Kennemer Theater in Beverwijk, deze voorstellingen zijn volledig uitverkocht en ook de kaartverkoop in de rest in het land verloopt voorspoedig. De producent kondigt hierdoor vandaag twee extra voorstellingen tijdens het Pinksterweekend aan op 19 en 20 mei 2024, hierna zal de tournee definitief stoppen.

‘’Ik vind het erg tof dat wij, in deze toch wel hele speciale week waarin wij het publiek voor het eerst laten kennis maken met de musical, alsnog het linkje kunnen leggen met de bioscoop. De film trok, naast de succesvolle boekenreeks, landelijk meer dan 600.000 bezoekers. Daardoor is het juist heel leuk dat wij op zo’n bijzondere locatie als Pathé Ede de tournee gaan afsluiten, daar waar bioscoop én theater samen komen op één locatie! Zij beschikken over een fantastische theaterzaal waar dus ‘Mees Kees Op Kamp’ voor het laatst live te zien zal zijn, ik kan niet wachten!’’ aldus producent Giovanni Sturkenboom.

‘’Het is voor ons een grote eer om deze fantastische theaterproductie in Pathé Ede te mogen ontvangen. Ontzettend mooi dat we na alle succesvolle Mees Kees films nu ook de musical kunnen laten zien.’’ aldus Bart van Schooten – theatermanager Pathé Ede.

De musical is vanaf aanstaande zaterdag 16 december te zien door heel Nederland. De première zal plaatsvinden op zondag 14 januari 2024 in Schouwburg Het Park in Hoorn. De kaartverkoop voor de extra voorstellingen in het ExpoTheater van Pathé Ede is direct van start gegaan.

Première
14 januari 2024
Dernière
12 mei 2024
Producent
STENT
Meer over Mees Kees Op Kamp Ander nieuws over Mees Kees Op Kamp
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda