Volgend seizoen Indecent Proposal met Matteo van der Grijn, Roos van Erkel en Chris Tates

16 april 2016, 10:47 - Redactie
Volgend seizoen Indecent Proposal met Matteo van der Grijn, Roos van Erkel en Chris Tates

Volgend theaterseizoen brengt DommelGraaf & Cornelissen Entertainment een toneelbewerking van de populaire film Indecent Proposal uit 1993, een primeur voor de producent want het is de eerste keer dat dit verhaal naar het theater wordt gebracht. Hoofdrollen zijn er voor Matteo van der Grijn, Roos van Erkel en Chris Tates.

Verhaal

Daphne (Roos) en David (Matteo) zitten op zwart zaad. Ze hopen dat de wereld van de casino's het geluk zal doen keren. Maar het lot beslist anders. John (Chris), een excentrieke miljardair, biedt het stel volledige financiële vrijheid. De prijs? Een nacht vol passie met Daphne. De betaling? Gewoon een miljoen. Een onvoorstelbaar dilemma. Wat de oplossing voor hun geldproblemen lijkt, brengt veel meer teweeg dan ze ooit konden vermoeden.

Artistiek directeur Hans Cornelissen: "We hebben de rechten van het boek waarop ook de film is gebaseerd verworven en Louis van Beek schreef het toneelscript voor ons. Indecent Proposal belooft een zinderende voorstelling te worden over vertrouwen, aantrekkingskracht, liefde en macht. Met regisseur Paula Bangels, hetzelfde creative team als bij de toneelthriller Fatal Attraction en een zéér fijne cast bestaande uit Matteo van der Grijn, Roos van Erkel en Chris Tates. Er wordt in de voorstelling een intrigerend vraagstuk opgeworpen. Hoe ver ga je voor een miljoen, laat je je vrouw een nacht met een ander?".

De eerste try-out van Indecent Proposal staat gepland op 23 september 2016, de première zal plaats gaan vinden op zondag 9 oktober in de Leidse Schouwburg. De voorstelling is na de première tot februari te zien in de Nederlandse theaters.

Première
9 oktober 2016
Dernière
20 januari 2017
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Indecent Proposal Ander nieuws over Indecent Proposal
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda