Uitgezonderd.Theater! presenteert Schone Schijn 2

15 april 2016, 10:37 - Redactie
Uitgezonderd.Theater! presenteert Schone Schijn 2

Uitgezonderd. Theater! presenteert volgend seizoen een geheel nieuwe voorstelling gebaseerd op de bekende serie Schone Schijn. Eerder bracht Uitgezonderd. Theater! nog succesvol Muerto (in samenwerking met Judas TheaterProducties), de theaterversie van Aspe en de komedie Het leven zoals het is: de wijkagenten.

Verhaal

Als de huidige voorzitster van de Vrouwengilde ermee ophoudt, ziet de alom bekende ‘Lady of the Hous’e haar kans schoon om deze felbegeerde positie te bekleden. Om de voorzittershamer te bemachtigen neemt Hyacinth deel aan een verkiezing waarin ze twee opdrachten moet uitvoeren. Natuurlijk lopen die opdrachten allebei heel anders dan Hyacinth had voorzien.

En niet alleen Hyacinth is terug. Ook haar man Richard, zussen Daisy en Rose, schoonbroer Onslow, buren Elisabeth en Emmett en de Dominee zijn van de partij in dit tweede deel van’Schone Schijn’, dat uiteraard gebaseerd is op de wereldwijde BBC comedy-hit ‘Keeping Up Appearences’ van Roy Clarke.

De regie van Schone Schijn 2 ligt in handen van Jos Van Geel, hij zal binnenkort de volledige cast van de voorstelling presenteren. Schone Schijn 2 is van 6 oktober tot en met 23 oktober te zien in Theater Elckerlyc in Antwerpen.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Misfit de Musical
Locatie: Zaantheater
Datum: 11-02-2023
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda