Vajèn van den Bosch gaat schitteren in Disney in Concert 2025

20 juni 2024, 11:02 - Redactie
Vajèn van den Bosch gaat schitteren in Disney in Concert 2025
Foto: Musicalweb

Vajèn van den Bosch, die momenteel schittert als Elsa in de musical Frozen, is de eerste artiest die aangekondigd wordt voor de Disney in Concert serie van 2025. Een jaar na de succesvolle reeks van vier uitverkochte Disney 100 in Concert shows, gaat de magie verder tijdens de concerten op 4 januari 2025 in de Ziggo Dome.

Het thema van de concerten, die ook dit jaar weer in de kerstvakantie plaatsvinden, is Believe in Magic. Het publiek zal opnieuw betoverd worden door de mooiste Disney momenten, met hits uit onder andere Disney The Lion King, Frozen, The Little Mermaid, Aladdin, Encanto en nog vele andere populaire titels. Ook de werelden van Pixar en Marvel ontbreken uiteraard niet in de line-up.

Vajèn van den Bosch: “Al van kinds af aan ben ik zelf groot Disneyfan en ik vind het dan ook een enorme eer dat ik in de afgelopen jaren stem heb mogen geven aan Vaiana, Mirabel in Encanto, de rol van Jane heb mogen spelen in de Duitse versie van de Disney musical Tarzan en nu zelfs iedere dag ijskoningin Elsa tot leven mag brengen in de musical Frozen. Disney ís magisch en Disney in Concert is simpelweg het allergrootste Disneyfeestje van het jaar. Ik kan niet wachten om dat feestje deze kerstvakantie weer met iedereen te mogen vieren!”

De concerten vinden plaats op zaterdag 4 januari om 15:30 uur en 19:30 uur.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda