Disney On Ice komt eind dit jaar terug naar Nederland

18 juni 2024, 18:32 - Redactie
Disney On Ice komt eind dit jaar terug naar Nederland
Foto: Disney

Disney On Ice komt in de kerstvakantie naar Jaarbeurs Utrecht met de geheel nieuwe show Disney On Ice presenteert Mickey and Friends met voor het eerst Mirabel en de sterren van Encanto live op het ijs. De ticketverkoop is vandaag gestart met een speciale pre-sale aanbieding.

Mickey Mouse en zijn vrienden Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy nemen het publiek mee op reis naar een wereld vol betovering en onvergetelijke momenten. Reis mee naar de bergen van Colombia en ontmoet Mirabel en haar buitengewone familie in hun magische casita op een wonderbaarlijke, betoverde plek genaamd Encanto. Vaar mee met Moana om haar eiland te redden tijdens een avontuur op volle zee met de halfgod Maui.

Ga mee naar de winterse wereld van Arendelle en zie hoe de koninklijke zussen Anna en Elsa ontdekken dat ware liefde de krachtigste magie van allemaal is. Beleef de mysterieuze magie van Fantasia en zie hoe een tovenaarsleerling bezems tot leven laat komen. Zing en dans terwijl de Disney prinsessen hun dromen waarmaken. Blijf zwemmen met Dory, Nemo, Marlin en hun vriend Hank uit Disney Pixar's Finding Dory en vier ware vriendschap met Buzz Lightyear, Woody en hun Toy Story vrienden.

Bijna alle shows zijn geheel Nederlands gesproken en gezongen, met bekende stemmen uit de Disney-films. Voor diegene die de show liever in het Engels zien, zijn er op zaterdag 21 december en 28 december speciale Engelstalige shows (Original Versions).

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda