Succesvol vriendinnenconcert Opvliegers: Girls on Fire! krijgt vervolg

18 juni 2024, 11:14 - Redactie
Succesvol vriendinnenconcert Opvliegers: Girls on Fire! krijgt vervolg
Foto: Willem van Walderveen

Na een seizoen uitverkochte zalen vol mee zingende en -dansende dames van een zekere leeftijd komen vriendinnen Lone van Roosendaal, Linda Wagenmakers en Hilke Bierman met een vervolg op hét leukste feel-good vriendinnenconcert van het seizoen: Opvliegers: Girls on Fire 2! Een fonkelnieuwe show met bekende hits die élke vrouw kan meezingen, afgewisseld met herkenbare, grappige en ontroerende verhalen. Girls on Fire 2! is vanaf november te zien door het hele land en gaat op maandag 9 december in première in Hoorn.

Rick Engelkes, producent van Girls on Fire 2: “Girls on Fire was een ongekend succes en ik ben ontzettend trots dat deze show een vervolg krijgt met Girls on Fire 2! Linda, Lone en Hilke zijn drie talentvolle powervrouwen die, onder regie van Joep Onderdelinden, een avond lang de pannen van het dak gaan zingen, dansen en vertellen. Ik kijk er nu al enorm naar uit!”

In Girls on Fire 2! voegt Linda Wagenmakers zich als nieuwe vriendin bij de groep. Samen met Lone van Roosendaal en Hilke Bierman neemt ze het publiek mee op een persoonlijke muzikale reis waar opvliegers en hilariteit hand in hand gaan. Want hoe vieren deze vrouwen hun 50+ zijn? Vindt Hilke haar innerlijke 'zen master’, of komt ze toch meer tot rust met een bak chocolade-ijs? Hoe blijft Linda zó bij de tijd, terwijl Lone al blij is als ze een foto kan versturen met haar telefoon? Vindt Lone écht dat 50 het nieuwe 30 is? En denkt haar lichaam er ook zo over? Of had ze toch beter de kosten van haar beautygeheim in een tweede huis op Ibiza kunnen investeren?

Girls on Fire 2! is een show boordevol bekende hits, waaronder I will always love you en Wake me up before you go go. Een heerlijk swingend vriendinnenuitje, waar opvliegers en hilariteit hand in hand gaan!

Girls on Fire 2! is van november 2024 tot en met maart 2025 te zien door het hele land.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda