Trailer voor Sesamstraat Live!

17 oktober 2019, 14:29 - Redactie
Trailer voor Sesamstraat Live!

Hieronder kun je de nieuwe trailer bekijken voor Sesamstraat Live! - Een Wereld Vol Fantasie van Van Hoorne Entertainment.

Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit naar het theater! Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Dus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… in het theater voor deze gloednieuwe, fantasierijke familiemusical!

Op zolder staat een hele oude, mysterieuze koffer. Plots gaat het luikje open en stapt een meisje nieuwsgierig de zolder op. Op zoek naar iets nieuws om mee te spelen, ziet ze de koffer en maakt ze hem open. Een blik koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder avontuur waarin alles kan én alles mag.

Sesamstraat Live! - Een Wereld Vol Fantasie is van zaterdag 12 oktober tot en met zondag 17 mei 2020 te zien in het theater.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda