Warre Borgmans herneemt rol in Scrooge, de Musical

18 oktober 2019, 10:23 - Redactie
Warre Borgmans herneemt rol in Scrooge, de Musical

Vorig seizoen presenteerde Music Hall in de eindejaarsperiode het familiespektakel Scrooge, de Musical. De rol van vrekkige Ebenezer Scrooge werd gespeeld door Warre Borgmans, die hiermee zijn eerste hoofdrol in een musical vertolkte. Dit jaar zal hij terug gaan keren als Ebenezer Scrooge, de musical zal opnieuw te zien zijn op 3, 4 en 5 januari 2020 in Stadsschouwburg Antwerpen.

De cast blijft voor deze herneming zo goed als ongewijzigd, alleen voor Tom Buelens en Ronald Jorritsma zijn er wijzigingen. Tom, die vorig seizoen te zien was als priester, lid was van het ensemble en cover voor Leendert De Vis, vervangt Leendert als Marley. Ronald Jorritsma, eveneens lid van het ensemble vorig seizoen en cover voor Korneel Defrancq, mag zich verheugen op een hoofdrol als jonge Scrooge.

Een echte nieuwkomer in Scrooge, de Musical is Hannes Vandersteene. Hannes zal in de voetsporen treden van Frank Hoelen als de prettig gestoorde Fezziwig. Steven Savelkoels en Kars Huijink zijn de nieuwe namen in het ensemble.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda