Charlotte Suijs als Guinevere in Vlaamse Arthur en de strijd om Camelot

17 oktober 2019, 11:58 - Redactie
Placeholder image

Actrice Charlotte Suijs, bekend als Inez uit de VTM-serie Familie, zal de rol van jonkvrouw Guinevere gaan vertolken in de Vlaamse versie van de familiemusical Arthur en de strijd om Camelot. Deze voorstelling van productiehuis Event-Team i.s.m. I&L Entertainment zal in april en mei door Vlaanderen toeren langs 10 verschillende theaters.

Charlotte kijkt er naar uit om deze hoofse dame te vertolken. Maar haar rol is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Deze Guinevere is geëmancipeerd en in het bezit van een stevige karatesprong. Ze laat in deze versie haar oog vallen op ridder Lancelot, maar Arthur is ook wel lief en knap. Met z’n drieën gaan ze op zoek naar het zwaard in de steen.

Charlotte studeerde musical aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel en was te zien in de schoolproducties Pippin en Jekyll & Hyde. Na haar studies vertolkte ze de understudy van Jessica in de Ketnetmusical Team UP en maakte ze deel uit van het ensemble van 40-45 en Iedereen Beroemd. Sinds maart 2019 is ze te zien in de VTM-serie Familie als Inez.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda