Tootsie gaat op 23 april in première op Broadway

schedule12 augustus 2018, 13:04 - Redactie
Tootsie gaat op 23 april in première op Broadway

Eind januari dit jaar werd duidelijk dat er een nieuwe musical gaat komen gebaseerd op de komediefilm Tootsie uit 1982. Nu is aangekondigd dat Tootsie vanaf 29 maart volgend jaar te zien zal zijn op Broadway, de officiële première zal plaats gaan vinden op 23 april. De musical zal worden gespeeld in het Marquis Theatre.

De rol van Michael Dorsey zal gespeeld gaan worden door Santino Fontana, een rol die in de film wordt gespeeld door Dustin Hoffman. Verder speelt Lilli Cooper de rol van Julie Nichols, Sarah Stiles is te zien als Sandy Lester, Michael McGrath speelt Stan Fields, John Behlmann speelt Max Von Horn, Andy Grotelueschen speelt Jeff Slater, Julie Halston speelt Rita Mallory en Reg Rogers zal de rol van Ron Carlisle vertolken.

Nog voor dat Tootsie op Broadway zal gaan spelen zal de musical eerst nog dit jaar van 11 september tot en met 14 oktober te zien zijn in het Cadillac Theatre in Chicago. De cast die in Chicago gaat spelen zal ook mee verhuizen naar Broadway volgend jaar.

Lees meer over:

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Awards Gala
Locatie: RAI Theater
Datum: 22-01-2020
keyboard_arrow_rightVolledige agenda