Toms Magische Speelgoedwinkel volgend seizoen in reprise

27 maart 2018, 11:21 - Redactie
Toms Magische Speelgoedwinkel volgend seizoen in reprise

Wegens succes is de winterse familiemusical Toms Magische Speelgoedwinkel opnieuw te zien in de Nederlandse theaters. Bartho Braat, Marleen van der Loo en Maikel Nieuwenhuis zullen wederom de hoofdrollen op zich nemen.

In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules’ jaloerse vijand Hades verschijnt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

Toms Magische Speelgoedwinkel is een nieuwe Nederlandse musical met muziek van Bas van den Heuvel. Na de familiemusicals Arthur en de strijd om Camelot, Robin Hood en het verdwenen goud en Het Grote Piratenavontuur is dit de vierde familiemusical die I&L Entertainment in eigen beheer creëert.

Naast bovengenoemde acteurs zullen ook Michelle Smit, Ilse Hamminga, Erwin Dekker, Flore Koopen en Rubin van Gent te zien zijn in de nieuwe tour.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda