Tina Turner zondag niet bij première van TINA – De Tina Turner Musical

8 februari 2020, 07:44 - Redactie
Tina Turner zondag niet bij première van TINA – De Tina Turner Musical

Op zondagmiddag zal in het Beatrix Theater in Utrecht TINA - De Tina Turner Musical in première gaan, echter zal Tina Turner hier zelf helaas niet bij aanwezig zijn.

Of het te maken heeft met de komende storm of dat haar gezondheid haar in de weg staat om naar Nederland te komen is niet duidelijk. "We hebben steeds al aangegeven dat haar komst onzeker was. Het is toch een dame op leeftijd en het is waarschijnlijk een te grote onderneming voor haar op dit moment." aldus Caroline Broeder van Stage Entertainment.

De hoop is dat de 80-jarige zangeres binnenkort alsnog komt kijken naar de voorstelling in Utrecht. "Zondag aanstaande draait het om de première. Dan gaan we een super show neerzetten, zodat het applaus tot in Zwitserland te horen zal zijn.’"

In de musical vertolkt Nyassa Alberta de rol van Tina Turner, Juneoer Mers is Ike Turner, Gaia Aikman kruipt in de rol van Alline Bullock (Tina’s zus), Marianne Kloeze speelt Rhonda Graam (Tina’s eerste manager), Terence van der Loo speelt de manager Roger Davies, Aisa Winter is Zelma Bullock (Tina’s moeder) en Jeannine la Rose vertolkt GG, de oma van Tina.

Bron: AD.nl

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda