Thomas Van Achteren en Steve De Schepper toegevoegd aan cast Vlaamse Sneeuwwitje

7 februari 2020, 21:09 - Redactie

Deze week zijn de repetities gestart voor Sneeuwwitje, de opvolger van Doornroosje en Assepoester, een volledig nieuwe musical die producent Deep Bridge creëert.

Vanaf eind februari schittert Maureen Vanherberghen als Sneeuwwitje in Antwerpen, Gent, Plopsa De Panne én Hasselt. Voor de voormalige Ketnet-heldin, zangeres en radiopresentatrice is het haar eerste dragende hoofdrol, waarbij ze op het podium (al dan niet) wordt wakker gekust door haar prins Aaron Deveene. Ze kijkt in de spiegel bij Charlotte Campion en ze moet afrekenen met stiefmoeder Jasmine Jaspers.

Nieuw toegevoegd aan de cast zijn Ketnet-wrapper Thomas Van Achteren en Steve De Schepper. Voor Thomas wordt het zijn eerste rol in een musical, maar de voormalige Bandits-bassist ziet het helemaal zitten: “We zijn deze week goed begonnen met repeteren. Welke rol ik invul, laat ik nog even in het midden. Dat ontdekt het publiek wanneer ze naar de voorstelling komen kijken.”

"Maureen Vanherberghen ken ik goed, want zij kwam bij mij in de studio al regelmatig langs door haar medewerking aan de Ketnet-serie Helden. Verder is meespelen in Sneeuwwitje nieuw en spannend, want het is mijn eerste musicalrol. Ik heb toegezegd toen de productie mij vertelde over de nieuwe plannen en de gloednieuwe, eigentijdse versie die ze aan dit bekende sprookje dadelijk geven. Het ging mij vooral over de invulling, de humor, het ontroerende, meeslepende maar tevens verrassend originele, waardoor ‘Sneeuwwitje’ plots iets nieuws wordt dat zonder twijfel alle leeftijden zal boeien. Ik heb er ontzettend veel zin in en ben razend benieuwd naar de reacties van het publiek”, zegt Thomas enthousiast.

"Meespelen in een sprookjesmusical is één van de leukste dingen en toen ze mij vroegen voor ‘Sneeuwwitje’, heb ik onmiddellijk toegehapt, want het verhaal dat we gaan vertellen is zo uniek, wervelend, vernieuwend én met de zekerheid dat jong en oud hier veel plezier gaan aan beleven. Wees gerust!". aldus Steve.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda