Tina – The Tina Turner Musical en Dear Evan Hansen op Broadway gaan stoppen

7 juni 2022, 21:34 - Redactie
Tina – The Tina Turner Musical en Dear Evan Hansen op Broadway gaan stoppen

Zowel Tina - The Tina Turner Musical als Dear Evan Hansen op Broadway zullen gaan stoppen. Tina - The Tina Turner Musical, over het leven van Tina Turner, ging op 7 november 2019 in première het Lunt-Fontanne Theatre en zal op 14 augustus dit jaar voor het laatst te zien zijn. Op dat moment zullen er 482 reguliere voorstellingen zijn gespeeld plus 27 try-outs. De productie is momenteel nog te zien op West End en ook in Nederland in het Beatrix Theater.

Dear Evan Hansen

Naast Tina - The Tina Turner Musical zal ook Dear Evan Hansen op Broadway gaan stoppen. De musical ging eind 2016 in première op Broadway en gaat over een impopulaire middelbare scholier, wiens sociale leven verbetert nadat hij zich opdringt bij de familie van een klasgenoot die zelfmoord heeft gepleegd. In 2017 won de musical de meeste en de belangrijkste Tony Awards. De laatste voorstelling zal op 18 september worden gespeeld. Dear Evan Hansen zal dan op 18 september 1678 keer hebben gespeeld, met voorafgaand aan de première 21 try-outs.

Eind vorige maand werd nog aangekondigd dat ook Dear Evan Hansen op West End zal gaan stoppen. De laatste voorstelling zal op zaterdag 22 oktober in het Noël Coward Theatre worden gespeeld.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Je Anne
Datum: 26-02-2024
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda