Nienke Latten en Willemijn Verkaik in Duitstalige musical Rebecca

8 juni 2022, 20:18 - Redactie
Nienke Latten en Willemijn Verkaik in Duitstalige musical Rebecca

Willemijn Verkaik en Nienke Latten zullen gaan spelen in de Duitstalige musical Rebecca. De musical zal vanaf september te zien zijn in het Raimund Theater in Wenen. Rebecca is gebaseerd op de roman Rebecca van Daphne du Maurier en is door Michael Kunze en Sylvester Levay bewerkt tot een musical.

De première van Rebecca vond op 28 september 2006, eveneens in het Raimund Theater in Wenen plaats. Inmiddels was de productie al in 12 landen te zien in 10 verschillende talen. Rebecca speelde nog nooit op West End, wel ging de musical in 20212 in première op Broadway.

Nienke Latten zal de rol van Ich gaan spelen in Rebecca. Willemijn Verkaik zal de rol van Mrs. Danvers vertolken, een rol die in 2012 werd gespeeld door Pia Douwes in Stuttgart en in 2017 in het openluchttheater in Tecklenburg. De cast bestaat verder uit onder andere Mark Seibert, Ana Milva Gomes, Aris Sas, Annemieke van Dam, en Boris Pfeifer.

Nienke Latten is nog tot 26 juni te zien in ONE de Musical, Willemijn Verkaik speelde afgelopen zondag de laatste voorstelling van Come From Away.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Kruimeltje
Datum: 09-10-2022
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda