Nienke Latten en Willemijn Verkaik in Duitstalige musical Rebecca

8 juni 2022, 20:18 - Redactie
Nienke Latten en Willemijn Verkaik in Duitstalige musical Rebecca

Willemijn Verkaik en Nienke Latten zullen gaan spelen in de Duitstalige musical Rebecca. De musical zal vanaf september te zien zijn in het Raimund Theater in Wenen. Rebecca is gebaseerd op de roman Rebecca van Daphne du Maurier en is door Michael Kunze en Sylvester Levay bewerkt tot een musical.

De première van Rebecca vond op 28 september 2006, eveneens in het Raimund Theater in Wenen plaats. Inmiddels heeft de productie al in diverse landen gespeeld waaronder in Japan, Zwitserland en in Zweden. Rebecca speelde nog nooit op West End en Broadway.

Nienke Latten zal de rol van Ich gaan spelen in Rebecca. Willemijn Verkaik zal de rol van Mrs. Danvers vertolken, een rol die in 2012 werd gespeeld door Pia Douwes in Stuttgart en in 2017 in het openluchttheater in Tecklenburg. De cast bestaat verder uit onder andere Mark Seibert, Ana Milva Gomes, Aris Sas, Annemieke van Dam, en Boris Pfeifer.

Nienke Latten is nog tot 26 juni te zien in ONE de Musical, Willemijn Verkaik speelde afgelopen zondag de laatste voorstelling van Come From Away.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda