TINA – De Tina Turner Musical stopt in februari

18 november 2022, 14:36 - Redactie
TINA – De Tina Turner Musical stopt in februari
Foto: Musicalweb

TINA - De Tina Turner Musical zal gaan stoppen in februari zo heeft producent Stage Entertainment zojuist bekendgemaakt. De laatste voorstelling in het Beatrix Theater over het leven van Tina Turner zal op zondag 19 februari worden gespeeld, bijna drie jaar na de première.

De Nederlandse versie van de musical ging op zondag 9 februari 2020 feestelijk in première als opvolger van Mamma Mia!. Sinds de première speelde Nyassa Alberta de hoofdrol van Tina Turner in de productie. Eerder dit jaar won de actrice nog de musical award Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een grote musical. Juneoer Mers vertolkt sinds de première de rol van Ike Turner.

Verder speelt Gaia Aikman de rol van Aline Bullock, Liss Walravens vertolkt de rol van Rhonda Graam, Steven Roox speelt Roger Davis, Noah Blindenburg speelt Zelma Bullock, Jeannine La Rose vertolkt de rol van Gran Georgeanna en Jasper Kerkhof speelt Phil Spector.

Welke productie TINA - De Tina Turner Musical op zal gaan volgen in het Beatrix Theater is nog niet officieel aangekondigd, mogelijk dat dit Pretty Woman de Musical zal zijn.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda