Time Out – een werkplaatspresentatie van MusicalMakers

24 mei 2023, 11:46 - Redactie
Time Out – een werkplaatspresentatie van MusicalMakers

Je bent 23. Je hebt werk waar iedereen jaloers op is. Je trekt van feestje naar feestje. Je geniet van alle aandacht en hoe mensen op straat naar je omkijken. Je ziet je Instavolgers met de minuut stijgen. Maar dan kom je stil te staan. Midden in de mooiste jaren van je leven. De werkplaatspresentatie Time Out is het debuut van vooraanstaand choreograaf Daan Wijnands (winnaar van 6 Musical Awards) als regisseur, met muziek van Jeroen Sleyfer en liedteksten van Thomas Acda.

Een werkplaatspresentatie is een belangrijke tussenfase in het onderzoekstraject naar de ontwikkeling van nieuw Nederlands musicalrepertoire. De werkplaatspresentatie Time Out is het resultaat van drie weken repetities.

De cast bestaat uit Dick Cohen, Laurie van Iersel, Tommie Luyben, Thom Koolen, Flen Huisman, Kor Bron, Ryan Berkman, Cody Schuitemaker, Isabelle van de Walle en Senne Didderen.

Een energieke dance-driven-musical, die ons meeneemt in de ontelbare keuzes en zelf opgelegde maatstaven waar steeds meer jongeren mee te maken krijgen. Wat als je de tijd van je leven hebt, maar noodgedwongen de pauzeknop moet indrukken? Time Out speelt 3 en 4 juni in DeLaMar West.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda