Frank Lammers, Soy Kroon, Willemijn Verkaik, Buddy Vedder en meer in Kerstshow Ziggo Dome

24 mei 2023, 09:04 - Redactie
Frank Lammers, Soy Kroon, Willemijn Verkaik, Buddy Vedder en meer in Kerstshow Ziggo Dome

Het kerstspektakel Santa Claus is coming to Town in de Ziggo Dome op 23 en 24 december wordt een geweldige show met daarin grote en bekende namen. Naast Frank Lammers, als de kerstman, zullen ook Jelka van Houten, Soy Kroon, Willemijn Verkaik, Buddy Vedder, Holly Mae Brood en Emma Heesters in deze spectaculaire, muzikale familieshow meespelen. De kaartverkoop voor Santa Claus is coming to Town start vandaag.

Frank Lammers is de kerstman in de heerlijke kerstshow Santa Claus is coming to Town, die een vrolijke hartverwarmende ode aan Kerstmis is. Er worden beelden getoond uit klassieke en recente kerstfilms die iedereen kent en het ultieme kerstgevoel opwekken. Uiteraard zullen de grote titels, zoals Love Actually, Home Alone en The Holiday, met hun schitterende filmmuziek niet ontbreken. Op een groot podium in de Ziggo Dome is Santa samen met de Kerst-Elf, een bonte stoet gastartiesten én het Noordpool Orkest te zien in een wervelende voorstelling vol met kerstmuziek en oude en nieuwe kerstfilmklassiekers.

“Sinterklaas bestaat gewoon, maar de kerstman moet worden gespeeld. Dat ga ik met liefde en heel veel plezier doen”, aldus kerstman Frank Lammers. Voor deze twee kerstdagen wordt de Ziggo Dome omgetoverd tot Santa’s Dome, uiteraard geheel in winterse sferen. Santa Claus is coming to town wordt een groots muzikaal event, met humor, nepsneeuw en veel knipogen naar de actualiteit, voor alle leeftijden. “We hebben een geweldige cast”, aldus Lammers. “Waar ik vroeger al niet kon wachten op kerst is het nu helemaal wachten tot zomer en herfst voorbij zijn. Het wordt een geweldige en gegarandeerd witte kerst! Hohoho! Tot dan!”

De makers van De Avond van de Filmmuziek hebben voor deze kerstshow grote Nederlandse artiesten weten vast te leggen. “Jelka, Soy, Willemijn, Buddy, Holly Mae en Emma zijn stuk voor stuk geweldige zangers en zangeressen die hun sporen ruim hebben verdiend,’ laat producent Ewart van der Horst van PilotStudio weten. “Het is een bezetting waar iedere productie jaloers op kan zijn. Samen met Frank Lammers gaan zij op 23 en 24 december een waanzinnige kerstshow ten tonele brengen, voor de hele familie. Binnenkort zullen nog meer grote namen bekend worden gemaakt.”

Santa Claus is coming to Town in de Ziggo Dome vindt plaats op 23 en 24 december.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda