Theaterspektakel Fanfare exclusief te zien in Giethoorn

3 mei 2023, 19:11 - Redactie
Theaterspektakel Fanfare exclusief te zien in Giethoorn

Op een unieke buitenlocatie in Giethoorn is komende zomer het theaterspektakel Fanfare te zien. De muzikale voorstelling is geïnspireerd op de gelijknamige film van Bert Haanstra. Het wordt een complete avond uit inclusief een driegangendiner. Theaterspektakel Fanfare wordt opgevoerd van 21 juni tot en met 15 juli.

Het is dit jaar precies 65 jaar geleden dat de film Fanfare uitkwam. Met 2,6 miljoen bioscoopbezoekers is de film Fanfare nog altijd een van de succesvolste Nederlandse bioscoopfilms allertijden. Theaterspektakel Fanfare vertelt het verhaal over Fanfare Kunst & Vriendschap, 65 jaar later. Zal de geschiedenis zich herhalen?

Aan de rand van het dorp wordt een theater opgebouwd waarbij de pittoreske omgeving met grachten, slootjes, bruggen en riet gedekte daken letterlijk het decor vormen. Het muzikale theaterspektakel vertelt een nieuw verhaal maar met herkenbare elementen uit de film.

Fanfare is een productie van Stichting M.O.L. (Meenthe op locatie) in opdracht van Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk, Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en Zwolse theaters.

Première
21 juni 2023
Dernière
15 juli 2023
Meer over FanfareAnder nieuws over Fanfare
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda