Thomas Cammaert naast Suzan Seegers in Piaf de musical

2 mei 2023, 15:00 - Redactie
Thomas Cammaert naast Suzan Seegers in Piaf de musical
Foto: Musicalweb

De volledige cast van Piaf de musical van producent De Theater BV is bekendgemaakt. Eerder was al duidelijk dat Suzan Seegers in de huid van Edith Piaf zal gaan kruipen, nu is duidelijk dat ook Thomas Cammaert, Cystine Carreon, Job Bovelander en Hein Gerrits deel uitmaken van de cast.

Piaf is geschreven door Allard Blom en wordt geregisseerd door Martin Michel. Joris van Veldhoven tekent voor het decor, Arno Bremers verzorgt de kostuums en Coen van der Hoeven maakt het lichtontwerp. Het live combo staat onder leiding van Frans Heemskerk.

Piaf gaat op donderdag 12 oktober in première in het DeLaMar in Amsterdam.

Verhaal

Edith Piaf is zojuist overleden. En ze is danig in de war. Dit is niet wat ze wilde. Dit is niet wat ze ooit bedacht had. Ze zou sterven in Parijs met een priester aan haar bed. Niet in een of ander gehucht. Pas overleden, komt de verwarde Piaf vier karakters tegen. De Engel. De Duivel. De Nar. En de Dood. Dan blijkt dat haar man Theo Sarapo goed naar geluisterd heeft. Hij heeft een ambulance gebeld en tegen de chauffeur liegt hij dat Edith slaapt.

De tocht is een lange. Bijna duizend kilometer. Piaf houdt tegenover haar vier levensgezellen vol dat ze niet dood is zo lang ze niet in Parijs is. En zo lang ze niet weet wat ze achterlaat. Zo zit ze voor de duur van de tocht naar Parijs opgescheept met deze vier passagiers, waarvan eenieder een onuitwisbare indruk op haar bestaan heeft achtergelaten.

Piaf wil weten waar deze vier in haar leven waren. Aan de hand van hun verhalen en de onvergetelijke muziek van Edith Piaf herbeleefd de legende verschillende belangrijke momenten in haar leven om te ontdekken wie ze was en erachter te komen wat het is dat ze achterlaat.

Première
13 oktober 2023
Dernière
24 februari 2024
Producent
De Theater BV
Meer over Piaf de musical (2023) Ander nieuws over Piaf de musical (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda