The Lion King en LINDA.foundation vieren samen verjaardag

5 oktober 2018, 15:04 - Redactie
The Lion King en LINDA.foundation vieren samen verjaardag

The Lion King viert op woensdag 17 oktober aanstaande haar tweede verjaardag in het Circustheater in Scheveningen en trakteert de LINDA.foundation. Linda de Mol, initiatiefneemster van dit fonds, is deze avond aanwezig en zal door Albert Verlinde en de cast verrast worden met een cadeau.

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: "Het wordt echt een heel bijzondere avond waar we samen met het publiek, de cast en een heleboel bekende genodigden het succes van The Lion King vieren." Ook Linda de Mol kan niet wachten tot het zover is: "Wat bijzonder dat The Lion King haar tweede verjaardag, op de internationale dag van de armoede, met ons wil vieren. Wij zijn daar bij de LINDA.foundation ontzettend blij mee."

LINDA.foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen zij meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. De LINDA.foundation stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden. Vanaf de start in 2013 hebben zij al meer dan 12.000 gezinnen gesteund.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda