The Lion King en LINDA.foundation vieren samen verjaardag

5 oktober 2018, 15:04 - Redactie
The Lion King en LINDA.foundation vieren samen verjaardag

The Lion King viert op woensdag 17 oktober aanstaande haar tweede verjaardag in het Circustheater in Scheveningen en trakteert de LINDA.foundation. Linda de Mol, initiatiefneemster van dit fonds, is deze avond aanwezig en zal door Albert Verlinde en de cast verrast worden met een cadeau.

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: "Het wordt echt een heel bijzondere avond waar we samen met het publiek, de cast en een heleboel bekende genodigden het succes van The Lion King vieren." Ook Linda de Mol kan niet wachten tot het zover is: "Wat bijzonder dat The Lion King haar tweede verjaardag, op de internationale dag van de armoede, met ons wil vieren. Wij zijn daar bij de LINDA.foundation ontzettend blij mee."

LINDA.foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen zij meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. De LINDA.foundation stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden. Vanaf de start in 2013 hebben zij al meer dan 12.000 gezinnen gesteund.

Première
30 oktober 2016
Dernière
21 juli 2019
Producent
Stage Entertainment
Meer over The Lion King (2016) Ander nieuws over The Lion King (2016)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda