Dear Evan Hansen eind volgend jaar naar West End

schedule7 oktober 2018, 11:52 - Redactie
Dear Evan Hansen eind volgend jaar naar West End

Dear Evan Hansen zal vanaf eind volgend jaar te zien zijn op West End. De musical was in 2017 nog de grote winnaar van de Tony Awards met zes prijzen. De productie won onder meer de prijzen voor beste nieuwe musical, beste muziek en beste orkestbegeleiding. Hoofdrolspeler Ben Platt kreeg een Tony voor beste acteur.

Dear Evan Hansen ging in december 2016 in première op Broadway en gaat over een impopulaire middelbare scholier, wiens sociale leven verbetert nadat hij zich opdringt bij de familie van een klasgenoot die zelfmoord heeft gepleegd. De musical is een van de eerste voorstellingen op Broadway waarin sociale media een rol spelen en spreekt een jonger publiek aan dan gebruikelijk bij musicals.

De musical zal vanaf de herfst te zien zijn in het Noël Coward Theatre. Aanvullende details zoals exacte datums en casting volgen op een later moment. De producent heeft al wel laten weten een volledige Britse bezetting na te streven.

Lees meer over:

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven