The last five years in Park Palenstein Zoetermeer

22 augustus 2017, 16:41 - Redactie
The last five years in Park Palenstein Zoetermeer

De Broadwaysensatie The last five years komt naar Zoetermeer. Deze kleinschalige musical, waarin het verhaal vertelt wordt van de relatie tussen actrice Cathy en schrijver Jamie, is op 26 en 27 augustus te zien in Podium Park Palenstein in Zoetermeer.

De musical, die wereldwijd met vele prijzen bekroond werd, laat in 14 schitterende nummers zien hoe Jamie en Cathy elkaar ontmoeten, verliefd worden, trouwen en uiteindelijk weer uit elkaar groeien. Cathy vertelt het verhaal vanaf de scheiding terug naar het begin, Jamie begint bij hun ontmoeting. In het midden, op de bruiloft, raken de verhalen elkaar. Een uniek en tegelijkertijd heel herkenbaar verhaal op prachtige muziek van componist Jason Robert Brown.

The last five years wordt gespeeld in het intieme openluchttheatertje Podium Park Palenstein, gelegen tegenover het CKC. Met deze productie start Storytellers de nieuwe programmering van dit openluchttheater. De komende maanden zullen CKC&Partners, Floravontuur en Storytellers het podium geregeld gebruiken voor kleine activiteiten op het gebied van muziek en theater. Podium Park Palenstein wordt daarmee de plek voor bruis en culturele ontmoeting in het centrum van de stad.

Hoofdrolspelers Maarten Kat en Solveig van Wijngaarden worden begeleid door een live orkest. Kaarten zijn voor slechts 10 euro verkrijgbaar op www.thelast5years.nl en de voorstellingen beginnen om 20.15 uur.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda