Succesvolle start van het 80-Jarig jubileumseizoen van Holiday on Ice in Nederland

19 december 2023, 09:26 - Redactie
Succesvolle start van het 80-Jarig jubileumseizoen van Holiday on Ice in Nederland

Het 80-jarige jubileumseizoen van Holiday on Ice is in volle gang en blijkt een groot succes. Na een succesvolle première in Martiniplaza in Groningen op 8 december heeft het gezelschap afgelopen weekend met maar liefst zes shows ook Rotterdam Ahoy betoverd. Na meer dan 50.000 verkochte tickets kondigt Holiday on Ice met trots aan dat er volgend jaar een nieuwe Nederlandse speelstad wordt toegevoegd: Breda.

De jubileumshow A New Day die nu door Nederland toert is een betoverende voorstelling en vormt de perfecte mix van kunstschaatsen op topniveau, spectaculaire kostuums, knappe choreografieën en indrukwekkende decors. Dit jubileumseizoen is niet alleen een viering van het verleden, maar ook een belofte voor de toekomst van dit unieke schaatsspektakel.

Een bijzondere toevoeging aan de cast dit jaar zijn twee getalenteerde Nederlandse schaatsers Sophie en Florian die het internationale gezelschap versterken. Met trots vertegenwoordigen zij de Nederlandse schaatstraditie in Holiday on Ice en voegen voor het Nederlandse publiek nog een extra dimensie toe aan de betoverende prestaties op het ijs.

Vanwege de grote vraag, kondigt Holiday on Ice vandaag de uitbreiding aan naar een derde stad onder de rivieren: Breda. De keuze voor Breepark als locatie is niet alleen gebaseerd op de centrale ligging en goede bereikbaarheid, maar ook op de veelzijdigheid van deze evenementen locatie.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda