Eenmalige Musical Winter Night in Kunstlinie Almere

20 december 2023, 11:31 - Redactie
Eenmalige Musical Winter Night in Kunstlinie Almere

Musicalliefhebbers kunnen zich verheugen op een onvergetelijke avond vol magie en emotie, want op 28 januari komt de voorstelling Musical Winter Night naar de Kunstlinie in Almere. De voorstelling brengt een cast samen bestaande uit niemand minder dan Tessa Sunniva van Tol, Anne Appelo, Esmée Dekker, David van den Tempel en Shay Lachman. Deze getalenteerde artiesten zullen het publiek betoveren met een meeslepende reis door de rijke wereld van musicals.

De cast bestaat uit diverse musicalartiesten die hun sporen al meer dan verdiend hebben. Tessa Sunniva van Tol was eerder te zien in hoofdrollen in Tarzan en Anastasia, Anne Appelo was te zien in The Lion King en The Bodyguard, Esmée Dekker won onlangs nog een Musical Award voor haar rol in Grease en speelde o.a. in Evita en My Fair Lady. David van den Tempel kennen we uit de musical Soldaat van Oranje en Titanic. Shay Lachman was een van de halve finalisten van het TV-Programma Op Zoek naar, speelde in de musical Aladdin en repeteert momenteel voor Jesus Christ Superstar.

Beleef deze voorstelling tijdens het Nationaal Theaterweekend voor slechts €10,-per ticket. De kaartverkoop is gestart via de website van het theater.

Het Nationaal Theaterweekend is een jaarlijks evenement waarbij theaters door het hele land diverse voorstellingen en gratis activiteiten aanbieden om het theater te vieren. Tijdens dit weekend kunnen mensen van alle leeftijden en achtergronden voor slechts €10,- genieten van een breed scala aan voorstellingen, van muziek en dans tot toneel, musical, klassiek, cabaret en jeugdtheater. Het is een uitnodiging voor zowel vaste als nieuwe bezoekers om tegen een aantrekkelijke prijs het diverse aanbod van het theater te ervaren en te genieten van een unieke belevenis.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda