Studio 100 brengt theatershows Maya de Bij en Bumba

26 mei 2016, 08:44 - Redactie
Studio 100 brengt theatershows Maya de Bij en Bumba

Studio 100 heeft weer een theaterseizoen in petto. Niet alleen komen twee bekende Studio 100 vriendjes met hun eigen show door heel het land, ook komen alle Studio 100 karakters bij elkaar voor een groots familiefeest tijdens het eerder aangekondigde Studio 100 Winter festival.

Vanaf 15 oktober is een nieuw live show Maya de Bij te zien in het theater. Maya heeft een verrassingsfeest voor Willy georganiseerd. Hij is jarig! Maar zelf is hij dat een beetje vergeten. Maya heeft Willy op pad gestuurd voor heerlijke pollenbollen om een verjaardagstaart mee te versieren. Maar als hij terug komt, is hij er een paar onderweg verloren. Maya en Willy gaan op pad om de pollenbollen terug te vinden.

Daarnaast komt de leukste clown van de lage landen weer naar het theater. En hij is niet alleen, want Bumba neemt al zijn trouwe vriendjes mee, Bumbalu, Tumbi de olifant, Poppa de aap, Carla de kip, de gekke vogel Kiwi en Baby zijn allemaal weer van de partij om het feest compleet te maken. Een aangepast licht- en geluidsniveau maakt deze show een bijzondere belevenis voor de allerkleinsten. Bumba in dromenland is vanaf 28 januari volgend jaar te zien in de Nederlandse theaters.

Voor meer informatie en tickets kijk op www.studio100.com.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Rapunzel de Musical
Datum: 07-10-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda