Volledige cast Ciske de Rat gepresenteerd in Amsterdam

25 mei 2016, 13:28 - Redactie
Volledige cast Ciske de Rat gepresenteerd in Amsterdam

Vanmiddag is in Amsterdam de cast van Ciske de Rat gepresenteerd. Naast uiteraard Danny de Munk spelen Ad Knippels, Boris van der Ham, Bas Keijzer, Sophie Veldhuizen, Ger Otte, Raymond Kurvers, Dieter Spileers en Job Bovelander. Eerder werd al aangekondigd dat Brigitte Nijman en Ellen Evers de moederrollen gaan spelen.

Een opvallende naam is Boris van der Ham die de rol van kinderinspecteur Muysken zal gaan spelen. Toen de 42-jarige oud-politicus hoorde dat Ciske de Rat zou gaan terugkeren aarzelde hij geen moment en stuurde hij een mail naar Stage Entertainment met de vraag of er nog een rol over was waar hij auditie voor zou kunnen doen. Op dat moment was alleen de rol van inspecteur Muysken nog over.

"Het auditieteam heeft me zeker niet gespaard met zangpartijen en scènes, want ze dachten: leuk natuurlijk, maar kan hij dat wel?" zo zegt hij in een interview met het AD. Het is op zich geen verrassing dat Boris auditie heeft gedaan, hij heeft een afgeronde opleiding aan de Toneelacademie Maastricht en speelde eerder al in diverse stukken.

Ad Knippels als Meester Bruijs

Ad Knippels die recent nog te zien was in Amandla! Mandela zal in Ciske de Rat de rol gaan spelen van Meester Bruijs. Een kort interview dat BackstageNow recent had met Ad Knippels over zijn nieuwe rol in de musical is hieronder te bekijken.

Ciske de Rat zal op zondag 20 november dit jaar in première gaan in het DeLaMar theater. Meer informatie en nieuws over de musical bekijk je op deze pagina.

Première
20 november 2016
Dernière
23 juli 2017
Producent
Stage Entertainment
Meer over Ciske de Rat (2016) Ander nieuws over Ciske de Rat (2016)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda